Voor bedrijven

Heeft u nog geen, of een verouderde website?

Onze website developers staan klaar om uw eigen website met een modern design online te zetten. Onze websites zijn volledig SEO gericht opgebouwd, zelf aanpasbaar (Foto’s en teksten) en is verder volledig responsieve. (smart Phone / Tablet) Wij werken NIET met contracten van 1 of meerdere jaren. Na betaling wordt de site inclusief domeinnaam volledig op uw naam geregistreerd. Verder zitten hier ook meerdere gepersonaliseerde email adressen in zoals bv. info@uwbedrijfsnaam.be en koppelen wij uw facebookpagina, bedrijfsvideo en/of uw rekruteringsvideo aan uw website. Om een vlotte afhandeling te kunnen garanderen is het aan te raden dat u op voorhand al uw foto’s en teksten die u wenst gebruiken reeds verzameld. Als wij de volledige content in ons bezit hebben leveren wij uw website volledig klaar en online binnen 10 werkdagen.

Vrijblijvend informatie via info@bouwersgids.be of 011/67.12.62

Uw eigen website

Adverteer met ons

Adverteren in de bouwersgids.be is niet zo maar een advertentie in een magazine. Onze social media specialisten hebben alles in huis om de bouwersgids.be online zichtbaar te maken bij uw potentiele klanten. Via onze social media campagnes informeren wij mensen die op dit ogenblik aan het bouwen of verbouwen zijn, doordat ze bij ons GRATIS de brochure kunnen aanvragen of online raadplegen komen ze bij u als ondernemer uit. Op deze manier laat u als ondernemer zware reclamekosten achterwegen. Wij zorgen dat u online en offline zichtbaar bent bij het juiste publiek.

Een eigen bedrijfsvideo op maat zal een enorme meerwaarde zijn van uw huidige externe communicatiemiddelen, het is een "visueel visitekaartje". Het kan de emotie, cultuuridentiteit en sfeer van uw bedrijf binnen enkele seconden overbrengen aan uw doelgroep zodat een levendig beeld van uw onderneming kan geschetst worden. U denkt misschien: "Dit kan ik toch ook overbrengen door middel van tekst?" dat is mogelijk. maar mensen zijn zeer visueel ingesteld, waardoor zij liever een video bekijken dan een tekst lezen. Bovendien heeft een video meer impact, een film van twee minuten kan meer informatie bevatten dan een complete brochure. Een bedrijfsvideo is een goede aanvulling van uw online marketingstrategie. Ten eerste zorgt video voor meer interactie op uw website, het vergroot de "customer follow through". Met andere woorden: mensen zijn na het zien van een pakkende bedrijfsfilm sneller geneigd om actie te ondernemen. De kans dat zij zich aanmelden voor een nieuwsbrief, een brochure downloaden of contact opnemen, wordt aanzienlijk vergroot. Bovendien zorgt video voor meer "engagement". Als u een bedrijfsvideo plaatst op Facebook, Linkedln of een ander platform, creëert u betrokkenheid tussen de kijker en uw business. Mensen zullen deze vorm van contact sneller delen, liken of überhaupt bekijken dan alleen een tekst. Tot slot zal een bedrijfsvideo op uw website van positieve invloed zijn op uw ranking in zoekmachines.

Vrijblijvend informatie via info@bouwersgids.be of 011/67.12.62

Uw bedrijfsvideo

Uw eigen rekruteringsvideo

Video en social media vormen het ideale duo. We weten het allemaal: een filmpje bekijken is aangenamer dan veel te lezen. Een rekruteringsvideo is dan ook de manier om een extra boost te geven aan uw rekruteringscampagne via onder meer Facebook. Een rekruteringsvideo zal de kwaliteit van uw bedrijf uitstralen. Hierdoor zal uw bedrijf positiviteit en de professionele werking uitstralen. Via een professionele video zullen mensen sneller gemotiveerd zijn om met uw bedrijf samen te werken. Dit is trouwens een eerste selectie om enkel vakbekwame mensen contact met uw bedrijf te laten nemen. Beschikt u niet over een video? Geen nood, wij hebben de oplossing voor u. Onze video professionals beschikken over de nodige kennis om voor u de video te ontwikkelen. Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat!

Vrijblijvend informatie via info@bouwersgids.be of 011/67.12.62

Zoekt u naar onderaannemers in bouw of industrie en is uw opdracht project gerelateerd. Dan is Bouwersgids.be uw partner om uw eigen Workforce concurrentiëler te maken of de vooropgestelde deadlines te halen. Via ons uitgebreid netwerk aan ondernemers en partners helpen wij u zoeken naar een geschikte onderaannemer(s) die u voor de gewenste periode zal helpen het project te verwezenlijken binnen de gestelde termijn. Onze uitgebreide databank maakt het mogelijk om uw vraag voor een specifiek project gericht door te spelen naar door ons gescreende en betrouwbare onderaannemers. Wij werken enkel Mét professionelen Vóór professionelen.

Vrijblijvend informatie via info@bouwersgids.be of 011/67.12.62

Op zoek naar onderaannemers in bouw of industrie